Blog

Nieuwjaarsbenefiet Cayetano bantu Maluku

Voor de benefiet ben ik gevraagd om een logo te ontwerpen en daar kwam ook bij om de flyer te ontwerpen.
Dit deed ik maar al te graag. Helaas ben ik veel te druk en heb ik niet veel tijd, maar wist ik goed tijd te maken om hier het één en ander voor te maken. Het is immers voor een goed doel.

Waarom een benefiet?

Vanaf eind september 2019 zijn er veel aardbevingen en naschokken op de Molukken. Veel mensen zijn getroffen door deze bevingen en leven nu in een provisorische tentenkamp. Er is echt te kort aan alles en hulp van buitenaf is er bijna niet. Er is geen sanitair, of schoon water en medicatie.

De mensen hebben hulp nodig. Vandaar dat er verschillende Molukse mensen in Nederland geld proberen in te zamelen om financieel hulp aan te bieden aan de mensen die het daar nu moeilijk hebben.

Hoe zijn ze bij mij terecht gekomen?
Voor een andere benefiet heb ik ook een flyer gemaakt, maar helaas ging deze niet door vanwege verschillende redenen. Maar omdat de flyer niet onopgemerkt was, werd ik benaderd door Cayetano bantu Maluku of ik ook wat voor hen kon betekenen. En natuurlijk kon ik daar geen nee tegen zeggen.

Ontwerp Logo:
Cayetano bantu Maluku

Ontwerp Flyer:
Flyer Cayetano bantu Maluku

Ontwerp Programma:
Programma Cayetano bantu Maluku

Ontwerp T-shirt:
Cayetano bantu Maluku

Ik ben ook naar het feestje geweest en heb heerlijk genoten van alle artiesten en eten. Ook heb ik zelf nog een exemplaar van een shirt gekregen. Het was een super geslaagd feestje. Alles was goed georganiseerd en de benefiet heeft maar liefst 11.000 euro opgehaald. Hier ben ik nou trots op! Een klein mannetje van 4 jaar met een groot hart!

Blog

Ik heb nog nooit echt een blog geschreven, maar ik begin er ook maar eens aan. Dit doe ik puur om mijn website up-to-date te houden en ik weer een lekkere bezigheid heb.

Ik probeer op deze manier ook weer meer te verdiepen in WordPress.

WordPress vs eigen CMS

Altijd heb ik al mijn websites zelf geschreven en geprogrammeerd in PHP. Nu ben ik toch eens gaan verdiepen in WordPress en ben direct verkocht. Dit werkt zoveel makkelijker dan een eigen CMS, waar ik steeds weer bugs aan het fixen was en weer lang aan het programmeren om een eigen module te maken.

Natuurlijk kan ik zelf ook modules of plugins gaan schrijven voor WordPress en dan implementeren in de website.

Voor nu eerst lekker de website voorzien van voldoende content en eens lekker spelen en verkennen van alle plugins die al beschikbaar zijn.

Het scheelt mij in ieder geval heel veel tijd en zo blijft het leuk en heb ik genoeg tijd voor al mijn andere hobby’s.