Home » Webdesign » Black hat SEO

Black Hat SEO

De onjuiste versie om hoog te scoren..

Black hat

Black hat Zoekmachine optimalisatie/ Search Engine Optimization makers gebruiken door zoekmachines afgekeurde technieken om de ranking van een website bevorderen. Het heeft vaak wel resultaat, maar vaak leidt dit tot teleurstelling van zijn klant. Wanneer een zoekmachine merkt dat een website gebruikt maakt van deze onethische technieken, dan zal deze website worden verwijderd uit de index (Serp's) van de zoekmachine. Dus de website wordt niet gevonden of heel slecht.

Enkele voorbeelden van Black hat SEO technieken:
Verborgen teksten (zwarte tekst op zwarte achtergrond), teksten buiten beeld, of schijnpagina's waar mensen op komen, maar vervolgens worden geredirect (doorverwezen). En een veelvoorkomende is Cloaking wat men ook Zoekmachine Spam noemt. Men wordt dan gevonden op zoekwoorden wat helemaal niets te maken heeft met de website.

Zo kwam ik er zelf ook een aantal tegen bij mij in de buurt. Uit onwetendheid heb ik het zelf ook toegepast in mijn beginjaren als webdesigner. Ik moet wel zeggen dat er inderdaad resultaten waren. En gelukkig werd dit niet afgestraft. Maar het wordt nog steeds veel te veel toegepast, zelfs door webdesignbureau's in Hoogeveen die al een aantal jaar ervaring hebben. Moet niet kunnen.

Hyves Hyves functies: Tip! | Blog | Lid worden
sitemap | © 2018 - de Grafisch Webdesigner | s2soon op Hyvess2soon op TwitterBel s2soon SkypeNieuws feeds de Grafisch Webdesignerde Grafisch Webdesigner YouTube DelenRSS valid xHTML valid RSS valid