Home

Welkom op de website van de Grafisch Webdesigner

Hoogeveen - grafisch webdesigner / grafisch vormgever - s2soon

De Grafisch Webdesigner uit Hoogeveen heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een creatief dtp’er/grafisch vormgever tot een ervaren grafisch webdesigner in Hoogeveen (Drenthe). Ook door het veel ontwerpen van websites heeft de grafisch webdesigner zich ontwikkeld tot een ervaren programmeur in de webdesign wereld. De grafisch webdesigner houdt zich naast het ontwerpen en programmeren van websites ook bezig met systeembeheer. Dit wil zeggen het onderhouden van de besturingssystemen, zowel Windows als Apple computers bij zijn werkgever Vanhaaster Reclamebureau te Hoogeveen (Drenthe). Doordat de grafisch webdesigner deze taak op zich heeft genomen is hij zich steeds meer gaan ontwikkelen op het gebied van Apple computers en webdesign. Zo heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren Apple systeembeheerder die veel voorkomende soft- en hardware problemen kan oplossen.

Wat kunt u op deze website lezen?

Ik probeer alle laatste ontwikkelingen m.b.t. webdesign zo veel mogelijk te behandelen en u alle do's en dont's over webdesign te vertellen. Zo kunt u namelijk zelf al heel veel eigen werk voor uw website doen. Het zoekmachine vriendelijk maken van uw teksten bijvoorbeeld. 
 

Hyves Hyves functies: Tip! | Blog | Lid worden
sitemap | © 2018 - de Grafisch Webdesigner | s2soon op Hyvess2soon op TwitterBel s2soon SkypeNieuws feeds de Grafisch Webdesignerde Grafisch Webdesigner YouTube DelenRSS valid xHTML valid RSS valid